Sognegården

Drigstrup Sognegård
 
Drigstrup sognegård er opført og taget i anvendelse som folkeskole i 1941, og fungerede som sådan indtil 1989, hvor skolen blev nedlagt. Bygningerne har således eksisteret nu i mere end 75 år, og blev efter skolens lukning bevaret som kommunal ejendom, og stillet til rådighed for samtlige foreninger i Drigstrup sogn.
Brugerne har i de senere år udført et stort arbejde i renovering af bygningerne. Alle døre og vinduer er blevet malet hvide. I salen er alle ribber blevet fjernet, der er sat glasvæv op og malet i dæmpede grå farver, og optræder særdeles smukke.
To tidligere klasseværelser og gang er ligeledes blevet istandsat. Boldklubben der har fast opholdssted i kælderen, har ligeledes renoveret lokalerne til smukke opholdsrum.
På første sal har Drigstrup lokalhistorisk forening adresse.
 
 
Foreningsaktiviteter i sognegården
 
Drigstrup sognegård er særdeles anvendelig til afholdelse af fester og møder. Alle sognets foreninger afholder foreningsfester, med lokalrevy, sommerfest med rundbold om eftermiddagen og om aftenen er de store grill tændt op, og alle har medbragt grillmad, som man tager med ind i salen, og hygger sig der.
I januar afholdes vinterfest, alle møder op med en ret mad, sætter den på det store tag selv bord og hvorefter der er mad til alle. Der er gratis adgang, drikkelse købes i salen. Når vi har spist spilles der banko.

I vinterhalvåret afholder jagtforeningen kurser i jagttegn.
 
 
Udlejning
 
Sognegården er særdeles anvendelig til afholdelse af fester, og benyttes ofte til private fester. Udlejningen administreres af Kerteminde Sport & Fritid.
 

Se flere informationer om booking og betingelser under menupunktet Udlejning.
 
Du er også velkommen til at følge med i sognegårdens aktiviteter på vor Facebookside:
 
Drigstrup Lokalråd | Lykkedamsvej 29, Drigstrup, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 20204636 | jcarstensen@hotmail.dk